Mesaj

Hakkımızda

Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olarak 30 yılı aşkın süredir kaliteli ve farklı üretim tecrübesi, enerjik, sağlıklı ve her yaş grubuna hitap eden ürünleriyle 80 ülkede her gün milyonlarca insana ulaşan Saray Holding, aynı vizyon ile MİLKMAN Süt ve Süt Ürünleri A.Ş’yi kurmuştur.Hızla gelişmekte olan süt pazarındaki ihtiyaçları karşılamak üzere, Karaman’da inşa edilen tesisimiz, dünya standartlarında üretim yapma hedefiyle tamamlanarak, 2014  yılının sonunda 6500 m2’si kapalı olmak üzere toplam 46000 m2’lik bir alanda, faaliyet göstermeye başlamıştır.

Milkman kuruluşunun üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine karşın, dinamik yapısı, müşteri memnuniyeti ilkesi ve ihracat tecrübesiyle, ürünlerini dünya pazarında geniş kitlelere ulaştırmayı başarmıştır.Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek, ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak öncelikli görevimiz ve hedefimizdir.

Milkman misyonu; süt ve süt ürünleri sektöründe sağlıklı, hijyenik, doğal ve verimli üretim yaparak, yüksek teknoloji ve güçlü arge alt yapısıyla, lezzetli, sevilen ve güven veren ürünler sunmaktır.
Milkmanvizyonu; süt ve süt ürünleri sektöründe güçlü, dinamik ve yenilikçi olmayı ön planda tutan, güven veren küresel bir marka olmaktır.

Milkman, tüketicimemnuniyeti her zaman önceliği olan, üretimde ve ürün geliştirmede en son teknolojiyi yakından takip eden, her zaman yeniliklere açık olan bir değere sahiptir. Değişen ve gelişen piyasa ihtiyaçlarını yakından takip ederek tüketiciye kolayca ulaşabileceği yüksek kalitede ürün sunar.

Milkman’de üretim anlayışı, kaliteli üretim hassasiyetini ilk sıraya koyarak %100 müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı olmaktır. Bu bilincin oluşması ve uygulanması amacıyla, dünyada kabul görmüş eğitim sistemleri, titizlikle seçilen çalışanlarımıza aşılanmakta, uygulamada getirdiği olumlu sonuçlar memnuniyetle değerlendirilmektedir.

Günlük 300 ton süt işleme kapasitesine sahip olan fabrikamızda, ana hammadde olan süt, kurulu bulunduğu bölgedeki çiftliklerden özenle temin edilmektedir. Bunun yanı sıra üreticilerimizi daha yüksek kalite ve yeterlilikte hammadde üretmeye teşvik edilmekte olup, yapılan alımlar sayesinde üreticilere önemli miktarda ekonomik katkı sağlamaktadır. Firmamızın uyguladığı karşılıklı memnuniyet esasına dayalı bu yöntem ile, doğrudan veya dolaylı olarak istihdama katkıda bulunmaktadır.

Milkman’de hammadde, üretime girmeden önce ve son üründe, gelişmiş laboratuvar ortamımızda fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik alanlarda test edilmektedir. Alanında eğitimli ve tecrübeli uzman kadromuz, son teknoloji üretim sistemlerini kullanarak, ilk aşama olan süt alımından, son aşama olan ambalajlı ürün sevkiyatına kadar tüm tedarik zincirini kalite çemberleri yaklaşımıyla yönetmektedir.
Milkman’de ürettiğimiz kaliteli ve sağlıklı ürünler, kendi markamız veya müşteri markası olarak, küçük işletmeci’den, ulusal ve uluslararası market zincirlerine kadar, geniş bir dağıtım kanalında değerli tüketicilerimize ulaştırılmaktadır. Fabrikamızda üretilen her ürüne aynı hassasiyet ve özenle yaklaşılmakta olup, tamamı standart kalite anlayışına dayalı şekilde üretilmektedir.

Şirketimizin faaliyet gösterdiği gıda sektöründe, olması gerektiği gibi, kalite kavramının bilincinde olmak, eksiksiz hijyen ve gıda güvenliğini sağlamak, başarı için kaçınılmaz bir şarttır ve aynı hassasiyet firmamız üretiminde de özenle sürdürülmektedir.  ISO 22000, ISO 9001/2008 ve Helal Gıda Sertifikaları ile tescillediğimiz kalitemizi, değerli müşterilerimize sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
 
 

Copyright © 2020 MİLKMAN